Litt Wales - dette er en stor seier. Historien om ett lag

En liten fjelllandet Wales - er en kraftig del av Storbritannia. Men den walisiske seg hvert år lenger og lenger bort fra påvirkning av britisk politikk i det offentlige liv og i kultur. Dette lille landet med en befolkning på litt mer enn 3 millioner mennesker fått verdensomspennende berømmelse etter fotball-EM i 2016. Match Portugal - Wales så, uten overdrivelse, hele landet.

Walisiske fotballspillere på landslaget ble ønsket velkommen som nasjonale helter, og ikke rart, fordi disse modige menneskene klart å bevise for verden at strømmen er ikke i antall kilometer kvadrat, som tilhører hele landet, og ikke i befolkningen. Det er mot og utholdenhet er de karakteristiske trekk ved Wales landslaget.

Historien om walisiske fotball

Wales - dette er en av de eldste fotball krefter i den gamle verden. Hans første kamp teamet i dette landet holdt i 1876 mot Skottland og mistet den med en score på 0: 4.

Welsh selv har gode fysiske egenskaper, de var aldri sterk i de individuelle ferdighetene. Alle deres suksess som et team har vært basert på en kvalitet lagspill og streng overholdelse av instruksjonene i trenerstaben.

Sant nok, de spesielle prestasjoner av Wales landslaget kunne ikke skryte. Det var ikke før 2016 - det året var preget av en stjerne ved navn Wales. Denne hendelsen bare eksploderte verden fotball og hadde tittelen i mange europeiske lagene som en fullstendig overraskelse.

kvalifiseringsrunde

For første gang siden 1958, Welsh gjorde seg til finalen i EM. I gruppen, de tok andreplass, rett etter det belgiske teamet, selv i personlige møter oddsen var på siden av Wales.

På vei til finalen i EM mot Wales igjen langt bak slike team som team av Israel, Bosnia og Herzegovina, Kypros og Andorra. Under hele syklusen av kvalifiseringen Welsh bare sluppet inn fire mål som karakteriserer dem som et lag som er i stand til å forsvare seg effektivt. En 7 mål Bale (totalt de scoret 11) ledet laget til finalen med en god målforskjell og mål scoret.

Gruppe Stage: Slutt Stage

Hans første kamp avdelinger Series Gruppe Chris Coleman brukt med landslaget til Slovakia. Selv om landslaget til Slovakia, og er ikke blant favorittene i turneringen, for å undervurdere motstanderne ikke kunne. Allerede i det 11. minutt av kampen, var det Garet Beyl åpnet scoring og ledet sitt lag ledelsen. Slovakene tok 50 minutter å utligne. Men fotball flaks at dagen var tydelig på siden av Welsh, og allerede på 81 th minutters mål Robson-Kanu ledet landslaget til Wales fremover. Denne vinnende poengsum de har klart å holde helt til slutten av kampen, og veien til EM Welsh fortsatte å ha eiendeler 3 poeng.

Neste kamp Wales - England endte med seier for den engelske. Og dette til tross for at den første walisiske scoret. Stille inn denne kampen, spillerne Englands er klar over at Wales - dette er et svært ambisiøst team, som selv ikke har "stjerne" struktur, som engelsk, men vil kjempe til de siste minuttene av kampen. Daniel eneste mål i 92. minutt av kampen for å redde flere engelske laget fra å miste poeng.

Og kanskje det mest slående spill, som ble holdt av walisisk lag i gruppespillet, var kampen mot Russland. Welsh nok en gang bevist at de kom til denne turneringen til å vinne. I første halvdel av spillet Bale og firma 9 ganger faller inn porten blad av det russiske laget. 2 av streiken endte i mål, og en annen walisisk scoret et mål i andre omgang. To overbevisende seire aktivert Wales å gå i 1/8 mesterskapet.

Den seirende marsj

Til kampen mot Nord-Irland og Wales teamet har dukket opp som favoritt. Men avdelinger O'Neill studert taktikk av den walisiske lag og ikke gi mye plass til å angripe. Bare takket være et selvmål Nord-Irland spiller Chris Coleman lag avanserte til kvartfinalen, der de ble igjen venter på motstandere i kvalifiseringsrunden - det belgiske landslaget.

Kampen Wales - Belgia ble en stor skuffelse for de belgiske fans. Denne stjernen som ble samlet inn fra belgierne, hadde nesten ingen lag i turneringen. Belgiske trener Marc Wilmots kan ikke hjelpe sine avdelinger, da de trakk seg ut den ene etter den andre baller av mesh gate. Mer enn en overbevisende seier for Wales 3: 1 ble en sensasjon av EM.

Ronaldo mot Bale?

Semifinale lovet å være spennende. Match Portugal - Wales ble avholdt med stor støtte fra fans fra begge lag. Pressen kalte dette spillet duell Bale og Ronaldo, men selvsagt avhenge av hvor hvert av lagene vil være i stand til å komme og gjøre dumme feil.

Hva kan motsette seg de portugisiske spillerne til den walisiske landslaget? Sløret spill i gruppen trinn (3 tegner), seier over konkurrenter i ekstra-tid eller som følge av en straff mot en lys og dynamisk spill Bale og hans kamerater.

Men Welsh fortelling er over i denne kampen, som de tapte med resultatet 0: 2. Til tross for nederlaget, i hjemlandet til fotballspillere ble tatt imot som sanne helter som har åpnet hele verden ganske lite land på den andre siden.