Sport og FitnessFotball

FC "Mohammedan" (Calcutta, India)

Fotball er en av de mest kjente og mest vanlige typer moderne idrett. Men noen fotballfans er interessert i, for eksempel, Indias mesterskapet. Alle øyne på de store mesterskapene i slike land som Spania, Tyskland, England og Italia - og, selvfølgelig, til store turneringer som Champions League og Europa League.

Men hvis peer mesterskap i India, kan du se mange flotte og minneverdige ting. En av dem er mesterskapet i en by som Kolkata. India har en standard system av mesterskap, men atskilt fra det i denne byen vertene sin egen turnering. Og dermed er han en av de eldste i verden. Så du bør definitivt vite om hva som skjer i verden av fotball en by som Kolkata.

India ga verden klubben "muhammedanske" - moderne om det fotballfans er usannsynlig å høre, men det er også en av de eldste klubber, som på et tidspunkt var en av de sterkeste i India og er fortsatt en av de mest respekterte.

berømt klubb

Fotballklubben "muhammedanske" (Calcutta, India) er en av de mest kjente og populære over hele landet, som det er kjent for mange fans av fotball i verden. Historien om denne klubben starter tilbake i 1891, det er den eldste i landet, og dette er teamet for første gang i historien til den legendariske vant mesterskapet Calcutta, om hvilke flere detaljer vil bli diskutert videre. Som for de fleste av klubben, har han blitt en trendsetter i fotball i landet og hadde stor innflytelse på den videre utvikling i India. Dessverre, til dags dato den fordums prakt var igjen bak, og i fotball når det gjelder FC "muhammedanske" (Calcutta, India) er ikke i beste stand.

fremgang

Hva er suksess for sine utrolig lange historie har gjort klubben? Gitt det faktum at under dannelsen av historien til denne sporten i landet var det en rekke regionale og nasjonale kopper, nesten hver og en av dem "muhammedanske" vant minst én gang. Men hvis vi snakker om den mest prestisjetunge trofeet av landet som mottar vinneren av mesterskapet i India landslaget, gjorde han ikke bukke under. Videre "muhammedanske" kunne ikke engang vinne i andre divisjon - den største prestasjon var utgivelsen av den første liga med andreplassen.

Men hvis du legger merke til det ovennevnte Calcutta Cup, her, dette teamet hatt stor suksess. Dessverre, rekorden for mest vunnet "muhammedanske" trofeer blir ute av stand, men dette er første gang i historien til klubben vant turneringen i 1934. Siden den gang har han vunnet elleve seire, den siste som dateres tilbake til 1981.

Ni ganger teamet stoppet på randen av seier, siste gang var i 2016, det vil si i det siste spill av turneringen - da vant verste fiende "muhammedanske", "East Bengal." Akkurat "East Bengal", og har rekorden for seire i mesterskapet Calcutta - tilfalle ham trofeet 38 ganger. Samtidig klubben spilte i Major League of India, hvor han kom på tredje plass i fjor. Naturligvis er den mest prestisjetunge turneringen mesterskapet i India - Calcutta League, snarere er en historisk vennlig turnering.

Nyere resultater av "muhammedanske"

Hvis vi snakker om hvordan spilt i det siste tiåret av denne klubben, kan vi trygt si at det ikke er redd for hele India. Kolkata League-spillere selv skrudde for siste gang på lenge. I 2009 ble klubben rykket ned fra den øverste divisjonen, spilt fire år i andre divisjon. På samme tid i 2013. "muhammedanske" rangert tredje, stopper ett skritt kort av produksjonen i første liga, og i 2014 tok andreplassen og brøt i den mest prestisjefylte nasjonale mesterskapet.

Men det han ikke vare lenge - i den første sesongen teamet tok 13. plass og kom tilbake i andre liga. De resterende to årene av klubben der og tilbrakte, men uten å være i stand til å re-retur til det høyeste nivået. Som du vet, er den viktigste turneringen i denne sporten som fotball, mesterskapet i India. Calcutta League er ikke så viktig i forhold til idrett turnering, men alt om det er verdt å diskutere separat. Vanligvis er det nødvendig å fortelle om den aller indiske fotball system i mer detalj.

Indian Super League

Denne turneringen er den yngste og mest konsekvente med intensjonene i moderne fotball som fullt kommersielt. Det ble opprettet i 2013, da en auksjon solgt rettighetene til åtte lag som skulle delta i denne turneringen, USA og andre forretningsmenn. Umiddelbart etter å kjøpe lagene har begynt å komme gode spillere som tidligere var viktige tall i europeisk fotball. Gitt en så liten størrelse av turneringen, i en standard liga spilte bare 14 runder. Deretter blir spilt lek fase, i hvilken vinnere bestemmes. Hittil har det blitt spilt så langt bare to mesterskap - i 2014 vant klubben "Atletico" fra Calcutta, og i 2015 - "Chennayin".

National Football League

Imidlertid er den indiske Super League ikke et foregangsland turnering - det har blitt kritisert fordi sesongen er for kort, og det er ikke rettet mot utviklingen av indisk fotball og å tiltrekke finans. Hovedturneringen er I-League, det vil si mesterskapet i India. Det er denne turneringen og ble den ledende i landet hvor fotball før det ble utviklet utelukkende på amatørnivå. Det er denne turneringen i 1996, men da det ble kalt National Football League, og selv om det ble grunnlagt av den lokale fotballforbundet, forble semi.

Allerede i 1997 ble det lagt til andre divisjon, og i dette formatet turneringen varte i nesten ti år. I 2006 ble det lagt til en tredje divisjon, men selv da var det tanker om den globale reformasjonen, og i 2007 National Football League har opphørt å eksistere, for å gjøre plass til den første profesjonelle fotballturnering.

India League

Den første vinneren var klubben "Dempo", som til slutt vant tre trofeer, og innehar rekorden som klubbenes Churchill Brothers "" Bengaluru 'og' Mohun Bagan "vunnet så langt bare to ganger. Formatet ikke forblir stabil i ett år - er i stadig endring ethvert element, fra den minste detalj til antall lag i ligaen. I øyeblikket mellom en spiller 11 lag uten playoff fase. De beste lagene er i Asian Cup, og noen har en sjanse til å kvalifisere seg til asiatiske Champions League, men det er små klubber som følger formatet på turneringen.

League Two

Med hensyn til den andre ligaen, er dette turneringen hvor de svakeste blir eliminert Indias mesterskap team - og hvor i mesterskapet i India kommer de sterkeste klubbene i andre liga. Det er "muhammedanske" nevnt ovenfor er det nå står.

Calcutta Cup

Men det mest bemerkelsesverdige hendelsen, som kan skryte av India - Calcutta Cup. Scoreboard det er mer enn interessant, ettersom det er besøkt av mer enn hundre klubber fra slike indiske byer som Calcutta. Han er en av de eldste fotballturneringer siden holdt siden 1989.

Hvordan kan India spille fotball? Calcutta mesterskapet plasseringer som er delt ganske convoluted måte, er et utmerket eksempel. I dagens mesterskapet har seks divisjoner, den første og siste delt i to poddiviziona. Hver av dem spiller en mer enn 10 lag, som først utføres den første halvdel av sesongen i den generelle tabell, som til slutt delt i to halvdeler. Den første halvdelen av å gjennomføre den andre delen av sesongen i kampen for mesterskapet, og den andre - prøver ikke å fly til en lavere divisjon. Et interessant faktum er at i den øverste divisjonen siden 1982, og vant bare to klubber - "Mohun Bagan" "East Bengal" og