Sport og FitnessHockey

Omtrent hvor mange kjører en hockeykamp

hockey kamp forordning har sine egne særtrekk. De dukket opp gradvis over mer enn to århundrer av historien til denne populære i mange land i verden spillet.

Fra historien om hockey på isen

Til tross for at i verk av europeiske middelalderens maleri grafikk og bilder gjentar seg, der folk spiller oss godt kjent spill, fødestedet til hockey anses å være Canada. Spørsmålet om hvor mange kjører en hockeykamp, er det få folk bekymret på begynnelsen av denne sporten. Folk som spiller hockey for moro og så lenge du blir lei. Men historiske kilder brakt oss datoen for den første ishockey konkurranse, ble det avholdt 03.03.1875 på skøytebanen "Victoria" i Montreal. Og med starten på den offisielle konkurransen var en forskjell, hvor lenge det varer for en hockeykamp. Den første bevarte sett av regler for spillet av hockey er etablert, vedtatt og publisert i 1886. Senere hockey spillet raskt vunnet popularitet i det tyvende århundre, spredt over hele nordlige halvkule. Tradisjonelt var det to hockey skole - kanadiske og europeiske. Og konkurransen mellom dem har bidratt til utviklingen av denne sporten. Hockey turneringen har blitt en av de viktigste punktene i programmet for de olympiske vinterleker.

Varigheten av en hockey kamp

I mellomtiden, hockey kamp regelverket var ikke universell for ulike land og verdensdeler. I Europa og Amerika i begynnelsen av århundret er det merkbart annerledes. Varigheten av en hockeyspill var lett å fastslå om spillet er uavgjort tolereres. I dette tilfellet, spillet består av tre perioder med tjue minutter av gangen med to femten minutters pauser i mellom. Beregningen ble gjort bare ren spilletid, ble nedtellingen utført med en stoppeklokke og stoppe når dommeren eller annen grunn stoppet spillet.

Spille for å vinne

Men denne praksisen var akseptabelt nok for den store turneringen konkurranser med et stort antall deltakende lag. Uavgjort kampene ville føre til en innstramming konkurranse på ubestemt tid. I tillegg begynner spillet å miste skarphet og smidighet. Derfor, praktisering av hockey konkurranser over hele verden etter hvert kom til å måtte spille på et bestemt resultat, avslører vinneren av kampen. Uavgjort stoppet dress og tilskuere og deltakere. Følgelig er svaret på spørsmålet om hvor mange kjører en hockeykamp, mistet unikhet. Kampen var den siste til å avgjøre vinneren. Grunnlaget for reglene forble de samme tre perioder med tjue minutter. Men hvis de endte i uavgjort, lagene begynte å tilby ekstra tid. En ekstra perioden kalles overtid. Dens varighet er ti minutter. Han spilte frem til første mål. For å skjerpe spillet, på feltet på hver side kan være fire spillere i stedet for fem. Dette gir spillet en dynamisk og skiftende forskanset taktisk konstruksjon. Ifølge forskrift til Continental Hockey League, om den ekstra tiden ikke avsløre vinneren, lagene fortsetter å sortere ut ting ved å kaste frispark - kuler. Først tre fra hvert lag, og deretter å vinne. Og i dette tilfellet bare på de endelige målene avhenger det av hvor mange kjører en hockeykamp. Bullets ser imponerende, men fortsatt i det endelige spillet besluttet å gjøre uten dem.

Turneringer sluttspillet

Spesialskarpsindighet og ekspressivitet av spillet kommer til den siste fasen av mesterskapet av Continental Hockey League. Dette er et spill "on the fly", er det tapende laget eliminert fra videre deltakelse i konkurransen. Så svaret på spørsmålet om hvor mange kjører en hockeykamp i sluttspillet, er helt uforutsigbar. Situasjonen er betydelig komplisert av det faktum at i denne delen av turneringsregler kan holde på straffekast. Hvis ekstra tid ikke avsløre vinneren, så etter pause er tildelt en annen overtid. Deres tall er ikke begrenset. Spillet vil fortsette til seier. Prisen på et av målene i den siste delen av hver kamp kan være svært høy. Spillet tar ofte en tøff karakter og langvarig frykt for spillerne å gjøre en feil og gi motstanderen en sjanse for det avgjørende skuddet. Det er grunnen til at spill i sluttspillet kan være så slitsomt for spillerne og for fansen.

CHL rekord

Den lengste hockey spillet i historien av Continental Hockey League ble avholdt 21 mars 2014 i Praha, i kvartfinalen i sluttspillet. Spillet mellom lagene av "Lion" og "Donbass" ble gjennomført med 127-minutters seier, "Donbass". Kampens endte i en syvende perioden med resultatet 3: 4. Det er i øyeblikket den ultimate svaret på spørsmålet om hvor mange minutter varer i en hockeykamp. Det er ingen tvil om at denne posten er sikker på å bli overgått. Men når det skjer - du kan bare gjette.